Женският отбор на волейболен клуб Марица - Виктория Григорова, Дима

...
 Женският отбор на волейболен клуб Марица - Виктория Григорова, Дима
Коментари Харесай

Шампионките от ВК „Марица“ се присъединяват като посланици на Нестле за Живей Активно!

 Женският тим на волейболен клуб Марица - Виктория Григорова, Дима Ушева, Милена Димова, Добрина Христоскова, Мирела Шахпазова, Славена Никова и Александра Миланова, се включват като посланици в четиринадесетото издание на Нестле за Живей Активно! В началото на събитието надарените волейболистки ще поведат обичайния велопоход, който ще тръгне от Театър „ София “ в 10:00 часа, а по-късно ще се включат в множеството интензивности в Борисовата градина.

Официалното разкриване на събитието ще стартира в 10:30 на сцена „ Естрада “ в Борисовата градина, където посланиците на Нестле за Живей Активно! и формалните посетители ще дадат началото на най-активния ден навън тъкмо в 11:00. Столичани и посетители на града ще имат опцията да следят или пък директно да вземат участие във всяка една от специфичните 25 разнообразни интензивности, ситуирани в целия парк.

Много игри чакат четириногите домашни любимци и техните стопани на местоположението на PURINA® България. Там ще могат да се вършат и съвещания с ветеринарен доктор, а Animal Rescue Sofia ще дават опция на гостите на местоположението да осиновят домакински любим.
7.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР